08 December 2011

Main Dengan Budak U?

Ingat tak masa first time saya tunjuk keywords yang akan direct ke blog saya? Cuba cek link ni balik: Main Dengan Budak? Tak sangka, sebab buat post tu, dalam tempoh beberapa bulan entry tu sendiri jadi penarik traffic blog saya. Pernah naik jadi Top 10 jugaklah.

Macam-macam keywords lucah direct ke entry tu. Nampak sangat orang kita pemikirannya macam mana. Kadang-kadang agak geram bila keywords semua refer tentang hubungan terlarang dengan budak kecik. Rasa nak report polis pun ada.

OK, kalau you guys nak tau, dekat US siapa yang simpan porn kanak-kanak akan didakwa tau. Termasuklah porn yang simpan dalam komputer atau henset, bukan dalam bentuk CD atau DVD saja (atau mungkin jugak Blu-Ray, atau tape tahun 90-an).

Dan jugak, kalau pernah bukak webiste atau forum online pornografi kanak-kanak ni, itu jugak merupakan satu kesalahan dan sama tahap seperti menyimpan. Maksimum lima tahun penjara. Apatah lagi yang mengedar. Mengedar pornografi kanak-kanak di US boleh dikenakan hukuman penjara 15 tahun.

Dekat Malaysia mungkin kita patut strict sikit. Kalau simpan porn kanak-kanak kita dakwa dia jugak. boleh? Saya takut kalau-kalau yang sampai blog saya ni orang yang otaknya tak betul, dah tahap serius macam pembunuh Nurin Jazlin. Yelah, kita tak tau manusia macam mana kan? Mungkin kalau bagitau polis, deorang boleh cek IP address yang sampai blog saya, lepas tu locate manusia yang ada kemungkinan menjadi paedophile. FYI, kanak-kanak yang dimaksudkan dalam porn ialah mereka yang berusia 18 tahun ke bawah.

Jadi kalau 3gp budak sekolah pakai uniform, atau budak sekolah yang bawah umur 18 tahun (budak STPM takpe kot… ) dan budak sekolah yang dalam Lubuk Tupah ke, Jurang Mariana ke, kalau orang simpan dekat US dah boleh masuk penjara OK. Kalau dekat Malaysia buat law macam tu memang ramai la masuk penjara.

Cuba cek gambar dekat bawah. Gambar ni ialah keyword daripada carian yang akan direct ke blog saya untuk hari ini:

keyword224
 
Tengok, hari ni je 5 orang yang search ‘main dengan budak’ sampai blog saya. Ada 2 kali ‘cerita main dengan budak’. ‘Seks budak u’ sekali. ‘Seks dengan cikgu memandu’ sekali (Waddehek dengan cikgu memandu? Siapa yang fantasi aneh sangat ni???).  ‘Kisah seks budak cina’ sekali (hahaha! lawak2!24(1) ).

Yang lain-lain keyword semua negatif jugak! ‘Kes paling malang’, ‘obefiend murtad’, ‘seks budak u’, ‘kisah diperkosa pemandu bas’. Adakah blog saya ni Harian Metro? Arghhh!! Semuanya negatif! Negatif belako! Diulangi, ni untuk hari ni saja ye.

Tak termasuk semalam, kelmarin, besok atau tulat. Ni hari ni je.
Dan pulak, ni top ten keyword blog saya daripada nuffnang saja ye.
Yang daripada blogger sama jugak negatif! Yang bawah ni keyword rujukan daripada blogger.

keyword33

Mengikut turutan:
1 – Kisah seks : 69 hits
2 – junko furota : 47
3 – mat lutfi : 27
4 – lms upm : 21
5 – main dengan budak : 19
6 – main dengan budak u : 11
7 – cerita budak u : 9
8 – cerita seks budak u : 9
9 – kisah benar budak 16 tahun kena siksa 44 hari : 9
10 – kisah junko furota : 9 hits

Selain mat lutfi, cerita budak u dengan lms upm, yang lain yang dihighlight tu semua keyword negatif! Macam mana tu? Ok, junko furota bukanlah negatif, tapi kisahnya agak berat. Maksudnya agak ramai orang yang concern pasal dia. But still, saya anggap ia adalah keyword yang agak negatif (budak 16 tahun kena siksa 44 hari, positif ke negatif? Mai habaq sket…).

Ok, lepas post ni, saya nak tengok berapa ramai orang akan datang sini dengan keyword negatif! Mesti post ni jadi perhatian. Nantikan post selanjutnya tentang keyword rakyat Malaysia yang sampai ke blog saya! Salam and selamat malam!

7 comments:
Write curses
  1. stupid. rasa macam nak tampar kuat-kuat orang yang type keyword tu demi untuk tujuan tak betul. apa salahnya manfaatkan google untuk benda ilmiah ke, manfaat ke.

    hbsdhgwdgvwehgdvwhgvdghw. ya, sedang menyumpah-seranah. pfft.

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak dapat statistics keyword tu ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat nuffnang dan dekat blogger boleh cek. tengok je dkt bahagian stats nanti dia keluar. selamat mencuba :)

      Delete
  3. erkkk??? (angkt kning n bulatkan mata...) kesedaran takda... tu pasal jadi laguni...

    ReplyDelete
  4. Mengikut undang-undang, 'age of consent' di Malaysia adalah 16 tahun. Jadi takrifan 'budak' tu merujuk kepada umur 16 tahun ke bawah

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? thanks atas perkongsian. baru tau

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter